Αρχική Νέα Λέρου Απάντηση του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για υποτιθέμενα λύματα, τα οποία φαίνονται ότι ρυπαίνουν το θαλάσσιο χώρο

Απάντηση του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για υποτιθέμενα λύματα, τα οποία φαίνονται ότι ρυπαίνουν το θαλάσσιο χώρο

216 προβολές
Σε συνέχεια ανάρτησης από εντολοδόχο και για την αποκατάσταση της αλήθειας σας αναφέρω τα εξής:
Τα υποτιθέμενα λύματα, τα οποία φαίνονται στην ανάρτηση ότι ρυπαίνουν το θαλάσσιο χώρο είναι το πλήρως επεξεργασμένο υπόλειμμα το όποιο καταλήγει στον υποθαλάσσιο αγωγό, ο οποίος λόγω εισχωρήσεως φερτών αντικειμένων υπολειτουργούσε και δεν μπορούσε να δεχθεί πλήρως το επεξεργασμένο υπόλειμμα.
Σήμερα, μετά από προσπάθειες πολυήμερες, αποκαταστάθηκε από δύτη σε βάθος 30μ. και λειτουργεί κανονικά.
Ενημερώνω επίσης, ότι κατά τακτά διαστήματα στέλνονται στο χημείο δείγματα και από το θαλάσσιο χώρο και από το υπόλειμμα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι στη διάθεση του κάθε πολίτη όπως και της κάθε αρμόδιας υπηρεσίας.
Επίσης, ο βιολογικός αυτή τη στιγμή αναβαθμίζεται από την ανάδοχο εταιρεία που έχει εγκατασταθεί μετά από χρηματοδότηση που πέτυχε ο Δήμος μας , της τάξεως των 3.500.000€ από χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα 100%.
Καλό θα ήταν, ο εντολοδόχος την υποτιθέμενη ευαισθησία του για το καλό του νησιού μας, να την επιδείκνυε καθημερινά και όχι μόνο παραμονές των εκλογών, λαμβάνοντας εντολές από το φάντασμα του παρελθόντος που μετά από δέκα χρόνια και αφού παραιτήθηκε δυο φορές, υποτίθεται τώρα ότι νοιάζεται για το καλό του πολίτη και του τόπου του.
Οι αναρτήσεις αυτές, μόνο κακό προκαλούν στο νησί μας και όποιος πραγματικά νοιάζεται και αγαπάει τον τόπο του λειτουργεί τελείως διαφορετικά.
Καλώ στο γραφείο μου, όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί και να του δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις