Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ενώνεται Τουριστικά μέσω πτήσεων Τσάρτερ η Β. Ελλάδα με το Νότιο Αιγαίο – Τεράστια τα οφέλη για τη Λέρο – Ποιοι συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα το τουριστικό πρότζεκτ !

Ενώνεται Τουριστικά μέσω πτήσεων Τσάρτερ η Β. Ελλάδα με το Νότιο Αιγαίο – Τεράστια τα οφέλη για τη Λέρο – Ποιοι συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα το τουριστικό πρότζεκτ !

από 12nisospress
864 προβολές

Νέα δεδομένα για την τουριστική Ανάπτυξη του τόπου μετά τις σημερινές δηλώσεις από τους αρμόδιους φορείς που συνέβαλαν ώστε να ενωθεί τουριστικά με πτήσεις Τσάρτερ η Β. Ελλάδα με το Νότιο Αιγαίο.

Η 12nisospress.com βρέθηκε στο γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο CHRITHONIS PARADISE HOTEL της Οικογένειας Ασβεστά, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνίας κ. Ιωάννη Θεμέλαρου του Τουριστικού από τη Β. Ελλάδα κ. Στέφανου Χατζημανώλη που εκπροσωπούσε το τουριστικό γραφείο Silver Holideys το οποίο μαζί με μια Σύμπραξη 92  εγχώριων Τουριστικών πρακτόρων τολμούν με την Βοήθεια της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και συγκεκριμένα του Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου Χατζημάρκου να ενώσουν τη Β. Ελλάδα με το Νότιο Αιγαίο .

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και με ερέθισμα μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Θεμέλαρου από την Οικογένεια Ασβεστά που για μήνες οργάνωνε το πρότζεκτ, χρηματοδότησε τις πτήσεις τσάρτερ της γνωστής εταιρίας ( Sky Express) σε Κάλυμνο ! Έκαναν λόγο για 5 συνολικά πτήσεις που θα αποφέρουν σε Κάλυμνο , Λέρο, Αστυπάλαια και Μήλο περίπου 3500 διανυκτερεύσεις !

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό εγχείρημα σε ολόκληρη την Ελλάδα που γίνεται μέσα στην πανδημία.  

Δηλωσεις – Ανακοινώσεις  του κ. Στέφανου Χατζημανώλη ( τουριστικού πράκτορα Silver Holidays),  των ιδιοκτητών του CHRITHONIS PARADISE HOTEL κ. Μανώλη και Θεόδωρου Ασβεστά και του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνίας της Περιφέρειας  Ν. Αιγαίου κ. Θεμέλαρου Ιωάννη : 

Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνίας  Ν. Αιγαίου κ. Θεμέλαρου Ιωάννη :

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κ. Θεμέλαρου :

Δηλώσεις κ. Θεόδωρου Ασβεστά:

Ο κ. Ασβεστάς ευχαρίστησε θερμά και τον κ. Γεώργιο Ρίγγα , Διευθυντή  στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ,  με του οποίου παρέμβαση  προσαρμόστηκε το ακτοπλοϊκό  δρομολόγιο από Κάλυμνο για Λέρο .

Tελος να σημειωθεί ότι αύριο 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί  ενημέρωση στο  γραφείο του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη σχετικα με το πρότζεκτ .

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις