Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Aντώνης Καμπουράκης: Συνεχίζουμε με στόχο την ολική επαναφορά του νησιού μας

Aντώνης Καμπουράκης: Συνεχίζουμε με στόχο την ολική επαναφορά του νησιού μας

130 προβολές

«Συνεχίζουμε ενωμένοι, με στόχο την ολική επαναφορά του νησιού μας στη θέση που του αξίζει» αναφέρει ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, με αφορμή τη χθεσινή επέτειο από τη νίκη του συνδυασμού του στις δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα, στο μήνυμά του τόνισε τα εξής:
«Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε από τότε που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας.
Έννοιες όπως «ομαδικό πνεύμα», «συνεργασία», «αλληλεγγύη», αποτελούν από την πρώτη μέρα την πυξίδα της ομάδας μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ μας είναι μια συνειδητή επιλογή, που συμβάλλει στη διαχείριση όλων των δυσκολιών που συναντάμε.

Συνεχίζουμε ενωμένοι, με στόχο την ολική επαναφορά του νησιού μας στη θέση που του αξίζει.
Για να γίνει και πάλι η Ρόδος μας ένας τόπος που να αξίζει να ζει κανείς. Να δουλεύει. Να σπουδάζει. Να ερωτεύεται. Να κάνει οικογένεια. Να διασκεδάζει με φίλους. Να επενδύει!».

Σε ανάλογο μήνυμά του, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τηλέμαχος Καμπούρης, αναφέρει τα εξής:
«Σήμερα ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019 μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια. Με σεβασμό κι εκτίμηση. Μας εμπιστευτήκατε δίνοντάς μας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που για μας αποτελεί τιμή κι ευθύνη.

Δίνουμε καθημερινά σκληρό αγώνα, αντιμετωπίζοντας μεγάλα και χρόνια προβλήματα, διοικητικές δυσλειτουργίες, καθώς και τις κατά πολύ, μειωμένες επιχορηγήσεις λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας.
Τίποτα όμως δεν μας κάμπτει, γιατί προχωράμε μαζί σας. Εσείς μας εμπιστευτήκατε, εσείς στηρίζετε την προσπάθειά μας, εσείς μας δίνετε την ώθηση να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και για τη δύναμη που μας δίνετε κάθε μέρα.

Συνεχίζουμε με σκοπό να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, τόσο σε εμάς τους ίδιους, όσο και στα παιδιά μας, για να μπορούμε αύριο να τα κοιτάμε κατάματα και να αισθονονται περήφανα σε τούτον εδώ τον ευλογημένο τόπο».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις