Αρχική Web TV Αντιπαράθεση Κόλια – Κωττάκη : βαριές εκφράσεις από το δεύτερο .

Αντιπαράθεση Κόλια – Κωττάκη : βαριές εκφράσεις από το δεύτερο .

328 προβολές

Η προεκλογική περίοδος μοιάζει να έχει αρχίσει για τα καλά και ας φαίνεται σε όλους μας ότι είναι ακόμα νωρίς ….

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων ( Η ΑΡΤΕΜΙΣ ) και αφορούσε τις επιπτώσεις της πράσινης ενέργειας στο περιβάλλον όταν την διαχειριζόμαστε λανθασμένα , βρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης και ο τ. Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κ. Κωττάκης Τιμόθεος .

Σε κάποια στιγμή της ενημερωτικής εκδήλωσης τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Λέρου όπου σε μια αποστροφή του λόγου του έθιξε το γεγονός ότι πολλά ακίνητα αλλά και πολύ γή έχει πέσει σε χέρια Τούρκων μέσω ευρωπαϊκών επιχειρήσεων real estate …. Εκείνη την στιγμή διέκοψε την τοποθέτηση του  με παρέμβαση του ο τ. Δήμαρχος κ. Κωττάκης ο οποίος τόνισε χαρακτιριστικά οτι τέτοιες αποφάσεις ( αποφάσεις δήμου Λέρου που αφορούσαν τα Λέβιθα ) μονο ένας τούρκος Δήμαρχος θα μπορούσε να πάρει βάζοντας σε κίνδυνο την ΑΟΖ της χώρας και οτι θα έπρεπε να ντρέπεται  …. Ο Δήμαρχος Λέρου απάντησε οτι ο ίδιος θα έπρεπε να ντρέπεται αφού βγήκε μετά απο 11 χρόνια να μιλήσει …..

Το επίμαχο βίντεο :

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ : ΝΙΚΟΣ ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ – ΑΙΓΑΙΟ ΤV 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις