Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου ο Θωμάς Σωτρίλλης

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου ο Θωμάς Σωτρίλλης

203 προβολές

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου της ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Περιφερειακός Σύμβουλος κι επί σειρά ετών πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης.

Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει:

“Αγαπητοι φίλοι και φίλες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζι σας και να σας ανακοινώσω ότι έκλεισε ένας κύκλος λειτουργίας μου στην αυτοδιοίκηση με την παράταξη ¨το Νότιο Αιγαίο Μπροστά¨. Συνεχίζω σαν ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος, πάντα με τον ίδιο ζήλο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων μας απασχολούν.

Όλα αυτά τα χρόνια είχα μια πολύ καλή και επικοδομητική συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο, τον οποίο και ευχαριστώ, αλλά προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Θέλω να πιστεύω ότι η συνεργασία από εδώ και πέρα με τους συναδέλφους του Περιφερειακού Συμβουλίου θα είναι εξίσου εποικοδομητική, ειλικρινής και επιτυχής.

Έμαθα στην ζωή μου να δουλεύω και να προσφέρω, και αυτό έχω σκοπό να συνεχίσω να κάνω.”

Θωμάς Σωτρίλλης

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις