Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Aνακοίνωση της SAOS FERRIES μετά το δημοσίευμα της 12nisospress

Aνακοίνωση της SAOS FERRIES μετά το δημοσίευμα της 12nisospress

από 12nisospress
594 προβολές

Από τη Ναυτιλιακή εταιρεία «SAOS FERRIES» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για τα δρομολόγια που θα εκτελεί στα Δωδεκάνησα και στις γραμμές οι οποίες της έχουν κατακυρωθεί:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SAOS FERRIES

Η εταιρεία μας με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει το επιβατικό κοινό, απαντώντας σε τυχόν εύλογες απορίες του, σχετικά με το χρόνο έναρξης εκτέλεσης δρομολογίων από τα πλοία της στα Δωδεκάνησα.

Όσον αφορά το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΣΤΑΥΡΟΣ, γνωστοποιούμε ότι η διαγωνιστική διαδικασία ολοκληρώθηκε με μόνη τη συμμετοχή της εταιρείας μας, οπότε και βρισκόμαστε ήδη σε κατάσταση ετοιμότητας να προβούμε σε άμεση έναρξη εξυπηρέτησης των γραμμών  σε χρόνο που θα ζητηθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας, ακόμα και με την προσωρινή
διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Αναφορικά με τα δρομολόγια του ΕΓ-ΔΡ πλοίου ΖΕΦΥΡΟΣ, έχει ήδη εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση κατακύρωσης του διαγωνισμού για τις αντίστοιχες τρεις δρομολογιακές γραμμές και εκκρεμεί πλέον ο έλεγχος της σχετικής σύμβασης από το αρμόδιο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία μας έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες προπαρασκευαστικές εργασίες, ώστε το πλοίο να έχει μεταφερθεί ήδη στη Λέρο, αναμένοντας τη νόμιμη εκκίνηση λειτουργίας του. Ωστόσο, και ενώ το πλοίο είναι σε θέση να ξεκινήσει άμεσα την εξυπηρέτηση των γραμμών με την προσωρινή διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, εκκρεμεί εκ μέρους του Υπουργείου η γνωστοποίηση της επιτρεπόμενης διατίμησης εισιτηρίων. Η εν λόγω προϋπόθεση είναι απαραίτητη όχι μόνο για την ενεργοποίηση του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, αλλά και για την έναρξη της συνεργασίας μας με τα κατά τόπους ναυτικά πρακτορεία.

Κατόπιν αυτών, είναι προφανές ότι λόγοι που δεν εμπίπτουν στη σφαίρα ευθύνης μας δεν μας επιτρέπουν ακόμα τη λειτουργία των πλοίων μας, για τα οποία, ωστόσο, διαβεβαιώνουμε το επιβατικό κοινό ότι θα εντυπωσιαστεί από την προνομιακή τιμολογιακή πολιτική που θα εφαρμόσουμε, κάνοντας πράξη τις εξαγγελίες μας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις