Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Συντονισμού ΒΣ Δωδεκανήσου ΚΙΝ.ΑΛ για την επαναληπτική διαδικασία διεξαγωγής εκλογής ηγεσίας.

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Συντονισμού ΒΣ Δωδεκανήσου ΚΙΝ.ΑΛ για την επαναληπτική διαδικασία διεξαγωγής εκλογής ηγεσίας.

83 προβολές

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (Ν.Ε.Σ.)

ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Κως, 10/12/2021

Φίλες και Φίλοι,

Οι κάλπες για τη διενέργεια της επαναληπτικής διαδικασίας  προεδρικής εκλογής θα στηθούν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου σε όλα τα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου στα ίδια Δημοτικά καταστήματα.

Ενημερώνουμε  ότι:

  • οι εφορευτικές επιτροπές και τα εκλογικά τμήματα σε όλα τα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου παραμένουν όπως ήταν και στον α’ γύρο.
  • η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι 07.00 με 19.00
  • τηρούνται όλα τα μέτρα που προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του covid-19.
  • γίνεται αναζήτηση μέσω tablet και ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν ψηφίσει την α’ Κυριακή σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά της Επικράτεια.
  • δεν υπάρχει οικονομική συμμετοχή αυτή τη φορά
  • δεν συμπληρώνονται αιτήσεις μελών/φίλων

Σας καλούμε λοιπόν να προσέλθετε ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ώστε να επιλέξετε μέσα από ανοιχτές και  δημοκρατικές διαδικασίες έναν εκ των δύο  υποψηφίων μας.

Για τη ΝΕΣ ΒΣΔ ΚΙΝΑΛ

Στέλλα Σούλη/ Γραμματέας

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις