Αρχική Νέα Λέρου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

62 προβολές

 

 

Από τον Δήμο Λέρου ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης έθεσε σε λειτουργία την πλατφόρμα για τη δράση «Λευκές Περιοχές».

Όσον αφορά στο νησί της Λέρου, ο οικισμός του Ξηροκάμπου Λέρου ανήκει στις «Λευκές περιοχές που βρίσκεται εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής.

Οι κάτοικοι των «Λευκών Περιοχών» πρόκειται να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή τη δράση, δωρεάν και για διάστημα οκτώ ετών, με μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι μπορούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2021 να υποβάλουν αίτηση ψηφιακά στη σελίδα white-areas.gov.gr, χωρίς υποχρέωση επισύναψης ή προσκόμισης δικαιολογητικών, καθώς τα απαιτούμενα στοιχεία αντλούνται μέσω διαλειτουργικότητας από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Παράλληλα, διατηρείται η δυνατότητα εξυπηρέτησης από τα κατά τόπους ΚΕΠ, πάντα χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών.

Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτούνται μόνο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ενδεκαψήφιος Αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας του δικαιούχου.

Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται για όλους τους πολίτες η δυνατότητα πρόσβασης στην πολυφωνία, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, ενώ τηρούνται οι αρχές της τεχνολογικής ουδετερότητας, καθώς η παροχή του τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω της δράσης δύναται να παρέχεται μέσω όλων των διαθέσιμων τεχνολογιών (δορυφορική, επίγεια, ευρυζωνική).

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις