Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Αλλαγή Διοίκησης στο ΤΕΘ Καλύμνου.

Αλλαγή Διοίκησης στο ΤΕΘ Καλύμνου.

από 12nisospress
375 προβολές

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου  στο στρατόπεδο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΖΑΝΙΑ»  η τελετή παράδοσης-παραλαβής  Διοίκησης  του ΤΕΘ Καλύμνου.

Ο μέχρι τώρα Διοικητής Ανχης (ΠΖ ) Κωνσταντίνος Δημόπουλος παρέδωσε στο Ανχη (ΠΖ) Αθανάσιο Κωστάκο.

Η παράδοση –παραλαβή πραγματοποιήθηκε από το Διοικητή του 5/42 ΣΕ Σχη (ΠΖ) Δημήτριο Λυπμπερέα παρουσία του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξιάρχου Θεοδόση Τριαντάφυλλου

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους  οι Τοπικές Αρχές και Εθνοφύλακες.

Να σημειώσουμε ότι ο παραδίδων Διοικητής Ανχης(ΠΖ ) Κωνσταντίνος Δημόπουλος, στα  2 χρόνια παρουσίας του στο ΤΕΘ Καλύμνου ως Διοικητής, λειτούργησε με υποδειγματικό επαγγελματισμό ,αθόρυβα και με μεγάλη αποτελεσματικότητα, κατακτώντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των Εθνοφυλάκων του νησιού.

Ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος, θα παραμείνει στη Κάλυμνο μετατιθέμενος στη Διοίκηση του 5/42 ΣΕ, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Υποδιοικητή του Συντάγματος. Να θυμίσουμε ότι πριν την ανάληψη των καθηκόντων του στο ΤΕΘ Καλύμνου είχε υπηρετήσει  ξανά στο 5/42 ΣΕ ως επιτελής ,Διευθυντής 3ου ΕΓ και είναι άριστος γνώστης της περιοχής μας.

ΠΗΓΗ: kalymnos-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις