Αρχική Νέα Λέρου ΑΚΗΣ ΓΡΕΚΟΣ : Ο κόμπος έφτασε στο χτένι με το απαράδεκτο θέμα της κτιριακής εγκατάστασης που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, το οποίο κυριολεκτικά …γκρεμίζεται!

ΑΚΗΣ ΓΡΕΚΟΣ : Ο κόμπος έφτασε στο χτένι με το απαράδεκτο θέμα της κτιριακής εγκατάστασης που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, το οποίο κυριολεκτικά …γκρεμίζεται!

από 12nisospress
510 προβολές

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι με το απαράδεκτο θέμα της κτιριακής εγκατάστασης που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, το οποίο κυριολεκτικά …γκρεμίζεται!

Έχουν γίνει μελέτες, έχουν σταλεί δεκάδες έγγραφα από τον Δήμαρχο, το κτίριο δεν ανήκει στον Δήμο και δυστυχώς κάποιοι δεν ντρέπονται γι’ αυτό το χάλι.

Σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας απέστειλε αυστηρή επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ζητώντας την ΑΜΕΣΗ επισκευή ή ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Α.Τ Λέρου σε χώρο ο οποίος να πληροί τις προϋποθέσεις.

Το κτίριο μέρα με τη μέρα καταρρέει στην κυριολεξία, με αποτέλεσμα να αποτελεί ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ τόσο για τους εργαζόμενους σε αυτό, όσο και για τους πολίτες, ενώ και η εικόνα που παρουσιάζει στον παραδοσιακό οικισμό είναι επιεικώς απαράδεκτη και δεν τιμά το Σώμα.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε από το συνημμένο φωτογραφικό υλικό, κρίνεται ΑΜΕΣΗ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ η ανάγκη επισκευής ή μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου πριν θρηνήσουμε –στην κυριολεξία- θύματα.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις