Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Αιμοδοσία Δωδεκανησίων Αττικής: υπέρτατη αλληλεγγύη

Αιμοδοσία Δωδεκανησίων Αττικής: υπέρτατη αλληλεγγύη

από 12nisospress
239 προβολές

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς, ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων, ο Σύλλογος Δωδεκανήσιων Φοιτητών Αθήνας – Πειραιά και ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τη Δευτέρα 17/2,  στη Δωδεκανησιακή Εστία.

Η Ομοσπονδία, με 40 χρόνια δράσης, έχει συστήσει τράπεζα αίματος μέσω των Νοσοκομείων Μεταξά (Πειραιάς) και Αγίου Σάββα (Αθήνα), με κωδικό 13863.

Παρά τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα παροικιακά μας Σωματεία, δύο φορές κάθε χρόνο, οργανώνουν όλοι μαζί, αιμοδοσία προκειμένου να συμβάλλουν στην ικανοποίηση των αναγκών σε αίμα όσο το δυνατό περισσότερων  συμπατριωτών μας.

“Θερμές ευχαριστίες αξίζουν  στο προσωπικό του συνεργείου αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ.  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», σε όλους τους συμπατριώτες που ήλθαν να δώσουν το αίμα τους και βέβαια στη διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού” αναφέρει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώ.

 

ΠΗΓΗ : www.rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις