Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Αικατερίνη Εμμανουήλ από Ιαλυσό Ρόδου:Αποδίδουμε φόρο τιμής, σε όλους όσους θυσιάστηκαν, σε αυτούς που κράτησαν άσβεστη την ελπίδα και την πίστη, για την ελευθερία και την Ένωση με τη Μητέρα Πατρίδα, 75 χρόνια μετά!

Αικατερίνη Εμμανουήλ από Ιαλυσό Ρόδου:Αποδίδουμε φόρο τιμής, σε όλους όσους θυσιάστηκαν, σε αυτούς που κράτησαν άσβεστη την ελπίδα και την πίστη, για την ελευθερία και την Ένωση με τη Μητέρα Πατρίδα, 75 χρόνια μετά!

93 προβολές
Στη Ρόδο περιοδεύει η Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με την Νέα Δημοκρατία κα Αικατερίνη Εμμανουήλ  η παραβρεθηκε στην Ιαλυσό για τις εκδηλώσεις της 75ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.
Η κα Εμμανουήλ δήλωσε : 
Αποδίδουμε φόρο τιμής, σε όλους όσους θυσιάστηκαν, σε αυτούς που κράτησαν άσβεστη την ελπίδα και την πίστη, για την ελευθερία και την Ένωση με τη Μητέρα Πατρίδα, 75 χρόνια μετά!
Παραμένουμε άγρυπνοι φρουροί και σε εθνική εγρήγορση, ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες, που απειλείται η παγκόσμια ειρήνη και συνοχή, δίνοντας τον δικό μας όρκο τιμής ότι τα Δωδεκάνησα ήταν, είναι και θα παραμείνουν, ελληνικά!
Χρόνια πολλά στους Δωδεκανήσιους!
Χρόνια πολλά και ελεύθερα, στα νησιά μας!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις