Αρχική Νέα Λέρου AIAL : 10ο Φεστιβάλ Ένας μήνας με τον Ιταλικό Κινηματογράφο 2020

AIAL : 10ο Φεστιβάλ Ένας μήνας με τον Ιταλικό Κινηματογράφο 2020

από 12nisospress
274 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10ο Φεστιβάλ «Ένας μήνας με τον Ιταλικό Κινηματογράφο» 2020

Το Πολιτιστικό Σωματείο AIAL, λόγω της εξάπλωσης του κορωναϊού και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του ΠΟΥ, του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας καθώς και της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσει το κοινό και τους λάτρεις κινηματογράφου της Λέρου ότι είναι υποχρεωμένο να μεταθέσει σε μελλοντική ημερομηνία την 10η έκδοση του ετήσιου Φεστιβάλ Σινεμά προγραμματισμένου στο Δημοτικό Θέατρο Λακκιού από τις 11 Μαρτίου ως τις 8 Απριλίου 2020.

Η φετινή εκδήλωση παρουσιάζει πέντε ταινίες που ανήκουν στο 6ο Περιοδεύον Αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο «Ο άλλος Εαυτός», διοργανωμένο από την Ιταλική Πρεσβεία σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, το Πολιτιστικό Σύλλογο AIAL και την ΟΚΛΕ (Ομοσπονδία Κινημ. Λεσχών Ελλάδας).

Η κυκλοφορία του αφιερώματος σε εθνικό επίπεδο στο πλαίσιο του Δικτύου Ελληνο-Ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας αναβάλλεται παράλληλα.

Ο Γ.Γ. του AIAL

Enzo Bonanno

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις