Αρχική Νέα Λέρου Άγνοια των νόμων ή πολιτική σκοπιμότητα ;;; Η διοίκηση του Νοσοκομείου δεν απέδιδε βάση νόμου τα προβλεπόμενα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Ταμείου Λέρου κ. Νεκτάριο Κοκκώνη .

Άγνοια των νόμων ή πολιτική σκοπιμότητα ;;; Η διοίκηση του Νοσοκομείου δεν απέδιδε βάση νόμου τα προβλεπόμενα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Ταμείου Λέρου κ. Νεκτάριο Κοκκώνη .

370 προβολές

Καταστάσεις που προκαλούν γέλιο, συνεχίζουν να διαδραματίζονται στο Νοσοκομείο της Λέρου ….αυτή τη φορά με τον υπάλληλο του Νοσοκομείου κ. Νεκτάριο Κοκκώνη ο οποίος ως εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος έχει οριστεί με απόφαση του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια και του Δημοτικού Συμβουλίου , Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέρου και βάση νόμου δικαιούται  να έχει την στήριξη της διοίκησης του νοσοκομείου προκειμένου να εκτελεί τα καθήκοντα του.

Δυστυχώς όμως ο ίδιος βρίσκει καθημερινά  διάφορα υπηρεσιακά κολλήματα που τον εμποδίζουν να εκτελεί τα καθήκοντα του ….. τώρα αν αυτά  οφείλονται στην άγνοια των νόμων από μεριάς διοίκησης ή οφείλονται σε πολιτικές σκοπιμότητες θα βγάλει κανεις τα συμπεράσματα του από τα οσα μας παρουσιάζει ο κ. Κοκκώνης.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως γεννούνται πολλά ερωτήματα για το τι τελικά συμβαίνει και υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σε εκλεγμένους εκπροσώπους των πολτών.

Ο κ. Κοκκώνης βάση Νόμου δικαιούται 90 ημέρες άδεια ως πρόεδρος νομικού προσώπου του Δήμου Λέρου ( Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου) επιπλέον δικαιούται  να απουσιάζει από την υπηρεσία του τις ημέρες που συνεδριάζουν τα συμβούλια στα οποία ως αιρετός η ως πρόεδρος συμμετέχει ….

Ο νόμος, με έγγραφο της αποκεντρωμένης που κοινοποιήθηκε στον κ. Κοκκώνη μετά από ενέργειες του και προκειμένου να διεκδικήσει τα όσα από άγνοια δεν γνωρίζουν οι διοικούντες της υπηρεσίας του…

 

Όπως περίτρανα φαίνεται είναι ξεκάθαρο το τί δικαιούται   ένας υπάλληλος δημοσίου και ιδιωτικού  φορέα από την υπηρεσία του προκειμένου να εκτελέσει τα καθήκοντα του … Δυστυχώς κάποιοι δεν το γνώριζαν …..

Η έγγραφη  απάντηση του Νοσοκομείου στον κ. Κοκκώνη στα αιτήματα του …. Που δυστυχώς εκθέτει όσους το υπογράφουν  …

Η επιστολή του κ. Κοκκώνη που κοινοποιείται σε όλους τους αρμόδιους και που δικαιωματικά ζητά να εφαρμοστούν οι νόμοι προκειμένου να εκτελέσει τα καθήκοντα του :

 

Τα συμπεράσματα λοιπόν στην κοινωνία και στους αρμόδιους φορείς  που επιτέλους πρέπει να δώσουν ένα τελος στα οσα απαράδεκτα συμβαίνουν στο νοσοκομείο του νησιού της Λέρου  

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις