Αρχική upro Αγανάκτηση στη Λέρο από τις διακοπές ρεύματος

Αγανάκτηση στη Λέρο από τις διακοπές ρεύματος

314 προβολές

Oργή και αγανάκτηση επικρατεί στη Λέρο εξαιτίας χθεσινής  πολύωρης  διακοπής της ηλεκτροδότησης αλλά και της υδροδότησης.

Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr o δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας η κατάσταση έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της φωτιάς που κατέστρεψε 11 πυλώνες της ΔΕΗ στην Κάλυμνο. Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης και να επιδεινωθεί η  κατάσταση χθες το πρωί.

Να σημειωθεί πως από τον ΔΕΔΔΗΕ είχε ανακοινωθεί για  χθες στο νησί προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 09:00 εως τις 11:00. Ωστόσο λόγω της βλάβης στις υποδομές της ΔΕΗ στην Κάλυμνο η ηλεκτροδότηση δεν επανήλθε εγκαίρως στο νησί.

Επιπλέον είχε σταματήσει και η υδροδότηση αφού χωρίς ρεύμα δεν ήταν δυνατό να λειτουργήσουν οι αφαλατώσεις του νησιού.

«Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Υπάρχουν τουρίστες στο νησί και δεν έχουμε ρεύμα και νερό για να τους εξυπηρετήσουμε», δήλωσε ο κ. Κόλιας. Σε απόγνωση γιατί δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν όπως πρέπει τους τουρίστες είναι οι επιχειρηματίες του νησιού που ασχολούνται με τον τουρισμό στη Λέρο.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις