Αρχική Web TV Αδαμάντιος Βάρνας : Οι συνδικαλιστές πρέπει να είμαστε θεματοφύλακες της Δημόσιας Υγείας – Υπάρχουν Πολιτικές διώξεις στο Νοσοκομείο Λέρου .

Αδαμάντιος Βάρνας : Οι συνδικαλιστές πρέπει να είμαστε θεματοφύλακες της Δημόσιας Υγείας – Υπάρχουν Πολιτικές διώξεις στο Νοσοκομείο Λέρου .

191 προβολές

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Ιγνατίδη “ Τα Νέα της Λέρου ” στο Αιγαίο Τν βρέθηκε ο επικεφαλής του συνδικαλιστικού συνδυασμού ‘’ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ’’ κ. Αδαμάντιος Βάρνας.

Ο κ. Βάρνας έκανε δριμύτατη επίθεση στον τ. Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων κ. Αναστάσιου Τσαχουργιανίδη και τον κατηγόρησε δημόσια για ακροδεξιές λογικές και συμπεριφορές … Εξήγησε επιπλέον τους λόγους για τους οποίους δεν εχει συνταθεί το Δ.Σ του Σωματείου.

Επιπλέον ο κ. Βάρνας εγκαλεί του κ. Τσαχουργιανίδη ότι αντί να λειτουργεί για όφελος τον εργαζομένων , λειτουργεί προς όφελος της Διοίκησης του Νοσοκομείου πράγμα που δεν συνάδει με την συνδικαλιστική του ιδιότητα. Ο κ. Βάρνας άφησε σοβαρές υπόνοιες για εκφοβισμούς των  υπαλλήλων την περίοδο των εκλογών και δήλωσε υπερήφανος που ο συνδυασμός του πείρε  θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια  περίεργη κατάσταση και τόνισε ότι τα μηνύματα για το μάλλον έχουν θετικό πρόσημο για τους υπαλλήλους.

Απάντησε στον Νίκο Ιγνατίδη ότι συμφωνεί στο ότι υπάρχουν πολιτικές διώξεις και μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά και ο ίδιος έχει πέσει θύμα … μάλιστα εξήγησε με επιχειρήματα ότι δεν τον καλύπτουν τα οσα του είπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου σε συνάντηση που είχε μαζί του  μετά την συνέντευξη του στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

 

Δείτε όλη την συνέντευξη του κ. Βάρνα Αδαμάντιου :

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις