Αρχική Αθλητισμός Α.Ο.Κ Πανιώνιος Λέρου: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι – Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής και Πολλά χαμόγελα !!!!

Α.Ο.Κ Πανιώνιος Λέρου: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι – Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής και Πολλά χαμόγελα !!!!

από 12nisospress
797 προβολές
Για ακόμα μια χρονιά η διοίκηση του Α.Ο.Κ Πανιωνίου Λέρου μας εξέπληξε με τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις που οργάνωσε! 
Χριστουγεννιάτικο Παζάρι αλλά και ένας μοναδικός διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής για μαμάδες και μπαμπάδες  με κριτές τους καλύτερους του είδους , τους Ζαχαροπλάστες κ. Αθανάσιο Σκορδάλη , κ. Ιωαννη Ρεπαπή και κ. Νίκο Ταχλιαμπούρη!!!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η ανάρτηση του Α.Ο.Κ Πανιώνιου Λέρου  : 
Η σημερινή μας γιορτή τα είχε όλα..μουσική, φίλους, χαμόγελα, γλυκές δημιουργίες, γλυκές παρουσίες, μπάσκετ 🏀 που όλοι αγαπάμε, μα πάνω από όλα είχε αγάπη!
Ευχαριστούμε που στηρίξατε το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας για να προσφέρουμε σε κάποιες οικογένειες του νησιού μία βοήθεια για να περάσουν λίγο πιο ευχάριστα αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Πολλές ευχαριστίες θέλουμε να δώσουμε στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής που γλύκαναν με τις δημιουργίες και την παρουσία τους τη γιορτή μας!
Οι κριτές μας, οι ζαχαροπλάστες του νησιού μας, έκαναν με την συμμετοχή τους ξεχωριστή τη σημερινή ημέρα. Τους ευχαριστούμε για το χρόνο, τις γνώσεις τους και τη σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση.
Τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς τους αφανείς ήρωες, τους εθελοντές της ομάδας μας. Μαμάδες,μπαμπάδες που κουβάλησαν, έπλυναν, εψησαν, μάζεψαν και είναι παρόντες σε ότι τους ζητάμε.Ο αθλητισμός ενώνει και μόνο αρετές έχει να προσφέρει.
Ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε αγάπη και υγεία στα σπιτικά σας και να περάσετε όμορφα τις γιορτές!!!!🎄🎄🎄
Tα εδέσματα που διαγωνίστηκαν: 
Οι μετρ του είδους βαθμολογούν: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 Οι νικητές του διαγωνισμού  : 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι οργανωτές επι το έργο:  
Εικόνες χαράς στο κλίμα των Χριστουγέννων : 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- MK PHOTO STUDIO ( ΜΑΡΙΑ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ) 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις