Αρχική Νέα Λέρου 417 μέλη της ΝΔ Λέρου θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές – Πολλοί ψηφίζουν διαδικτυακά .

417 μέλη της ΝΔ Λέρου θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές – Πολλοί ψηφίζουν διαδικτυακά .

από 12nisospress
264 προβολές

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκτρατίας πλησιάζουν και η 24η Οκτωβρίου έχει μετατραπεί σε μια διαδικασία για γερά νεύρα ….

Ήδη οι δυο υποψηφίοι για την Προεδρία της τοπικής οργάνωσης κ. Τσαχουργιανίδης και κ. Πιταροκύλης έχουν στα χέρια τους τις λίστες με τα 417 ονόματα των μελών που θα συμμετέχουν στη διαδικασία .

Τα τηλέφωνα έχουν σπάσει και την Κυριακή αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα που θα καθορίζουν τον νικητή για την προεδρία της τοπικής οργάνωσης , τα μέλη που θα εκλεγούν (10 μέλη επιτροπή ) αλλα και οι σύνεδροι που θα εκπροσωπούν τα Δωδεκάνησα και τη Λέρο.

Να σημειωθεί ότι όσοι ψηφίσουν δια ζώσης θα πρέπει να μεταβούν στο Λακκί δίπλα στην καφετέρια <<Κινέζος>>

βέβαια μεγάλος αριθμός μελών θα ψηφίσει διαδικτυακά, αφού ήδη πολλοί έχουν λάβει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν για να καταχωρηθεί η ψήφος τους.

Τέλος εντύπωση προκαλεί το νούμερο των 417 μελών , πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο νούμερο την στιγμή που στην γειτονική Κω τα νούμερα είναι πολύ χαμηλότερα .

Αναμονή λοιπόν έως την Κυριακή …

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις