Αρχική Νέα Λέρου 10 τόνοι υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Λέρου από το Σύλλογο Αγία Μαρίνα Παραδεισίου Ρόδου.

10 τόνοι υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Λέρου από το Σύλλογο Αγία Μαρίνα Παραδεισίου Ρόδου.

από 12nisospress
1,4K προβολές
Για δεύτερη φορά ο ενεργός σύλλογος Αγίας Μαρίνας Παραδεισίου Ρόδου παραδίδει στο ΚΘ / ΚΥ Λέρου, υγειονομικό υλικό 10 τόνων για τις ανάγκες του νοσοκομείου μας.
Ο σύλλογος με την καθοδήγηση της προέδρου του κ. Αναστασίας Σταυριανού και σε συνεργασία με συλλόγους της Σουηδίας καταφέρνει να ενισχύει νοσοκομεία αλλά και ιδρύματα της Δωδεκανήσου μάλιστα μετά την Κώ – την Ρόδο και την Κάλυμνο ενισχύεται για δεύτερη φορά το νοσοκομείο της Λέρου.
Τόσο ο δήμαρχος του νησιού κ. Κόλιας Μιχάλης όσο και ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Στασινόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Τσαχουριανίδης ευχαρίστησαν το σύλλογο για την αγάπη του και την στήριξη του σε αυτές τις δύσκολες για όλο τον πλανήτη στιγμές λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.
Στην παράδοση των υλικών παραβρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Λέρου κ. Καστής Δημήτρης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος και αυτοί με την σειρά τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον σύλλογο για την τόσο σημαντική προσφορά του.
Τον σύλλογο εκπροσώπησε στην παράδοση των υλικών ο Συμπατριώτης μας κ. Χαραλαμπίδης Αλέξης.
Οι δηλώσεις του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια.
Η λίστα με τα υλικά που παραδόθηκαν :
Εξεταστικά κρεβάτια
Ηλεκτρικά νοσοκομειακά κρεβάτια
Καρέκλες πλαστικές ασθενών
Τραπέζια αλλαγής παιδιών
Καθίσματα τουαλετών αναπηρικής χρήσεως.
Πατερίτσες
Αναπηρικά βοηθήματα
Αναπηρικός εξοπλισμός
Τροχήλατα καρότσια
Ιατρικά μόνιτορ
Μηχανήματα θέρμανσης
Χειρουργικά εργαλεία
Αναλώσιμα υλικά νοσοκομείου
Τσάντες πρώτων βοηθειών
Μικροβιολογικό εργαστήριο
Πάνες μωρών
Κουβέρτες
Πετσέτες
Να σημειωθεί ότι η μεταφορική εταιρία του κ. Γιαννουκά έκανε δωρεά τη μεταφορά των υλικών . Επίσης η ναυτιλιακή εταιρία bluestar έκανε δωρεά την μεταφορά του φορτίου από τον Πειραιά στη Λέρο.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις