Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΑγαθονήσι Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης στη Λέρο και το Αγαθονήσι

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης στη Λέρο και το Αγαθονήσι

192 προβολές

Βουλή Των Ελλήνων

Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης

Α’ Κοσμήτορας

Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

29 Σεπτεμβρίου 2021

 

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης στη Λέρο και το Αγαθονήσι

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε τη Λέρο και το Αγαθονήσι από τις 27 έως και 29 Σεπτεμβρίου 2021.

Στη Λέρο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μιχάλη Κόλλια και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λέρου και Αγαθονησίου Νεκτάριο Μπίλλη καθώς επίσης με τον επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λέρου, Στέλιο Λουλούδια και συνεργάτες του, με τους οποίους συζήτησαν προβλήματα του νησιού, για τα οποία ο Βουλευτής Δωδεκανήσου δεσμεύθηκε να προωθήσει, για επίλυση τους. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο νησί, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, το ΚΥΤ Λέρου και το Λιμεναρχείο και είχε συναντήσεις με κομματικούς παράγοντες και κατοίκους του νησιού.

Στο Αγαθονήσι είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Κόττορο ο οποίος ενημέρωσε τον Βουλευτή για τα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν το νησί, με κομματικά στελέχη και φίλους, ενώ παρακολούθησε μουσική εκδήλωση στο προαύλιο του σχολείου.

Κατά την αναχώρησή του, ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε ότι :

« η ολοκλήρωση των εκκρεμών παρεμβάσεων και έργων, στην Λέρο και το Αγαθονήσι, αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για την περαιτέρω ανάπτυξη των νησιών μας αυτών, και προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου.»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις